Dansk Tandforsikring

Global Dental Insurance A/S er et dansk forsikringsselskab, som står bag flere nordiske tandforsikringsbrands. Global Dental Insurance A/S er ejet af Gjensidige Forsikring ASA. Vi samarbejder med vores søsterselskab Dansk Tandforsikring Administration ApS om salg af forsikringsprodukterne og administration af ordningerne.

Dansk Tandforsikring Administration ApS er et majoritets ejet datterselskab under Gjensidige . Dansk Tandforsikring Administration håndterer og administrerer alle produkterne fra Dansk Tandforsikring med for så vidt angår præmier, erstatninger, systemer, markedsføring – kort sagt alt.

Dansk Tandforsikring Administration ApS blev grundlagt i 2010 af Denis Lewinsky og David Choleva. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskellige tandforsikringer på det nordiske marked for både enkeltpersoner og virksomheder. I Danmark er det primære brand for Global Dental Insurance Dansk Tandforsikring.

Læs mere: Dansktandforsikring.dk

Global Dental Insurance A/S er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber i Danmark, og dermed er danske kunder dækket af Garantifonden.

Norsk Tannforsikring

I Norge sælges produkterne under det kommercielle navn Din Tannforsikring. Produktet administreres, som i Danmark, af Dansk Tandforsikring Administration ApS som i Norge har filialen Norsk Tannforsikring (org.nr.: 913453425).

Læs mere: Dintannforsakring.no

Ifølge dansk lovgivning er kun danske kunder omfattet af dækning fra Garantifonden for skadesforsikringer.

Svensk Tandvårdsförsäkring

I Sverige sælges produkterne under det kommercielle navn Din Tandförsäkring. Produktet administreres, som i Danmark, af Dansk Tandforsikring Administration ApS, som i Sverige har filialen Svensk Tandvårdsförsäkring (org.nr.: 516411-6245).

Læs mere: Dintandforsakring.se

Ifølge dansk lovgivning er kun danske kunder omfattet af dækning fra Garantifonden for skadesforsikringer.