Dansk Tandforsikring

Global Dental A/S var et dansk forsikringsselskab, indtil 1. marts 2023 stod vi bag flere nordiske tandforsikringsbrands. Global Dental A/S er ejet af Gjensidige Forsikring ASA. Vi samarbejdede med vores søsterselskab Dansk Tandforsikring Administration ApS om salg af forsikringsprodukterne og administration af ordningerne.

Fra 1. marts 2023 er porteføljen af tandforsikringer i Gjensidige ASA.

Dansk Tandforsikring Administration ApS er et majoritets ejet datterselskab under Gjensidige . Dansk Tandforsikring Administration håndterer og administrerer alle produkterne fra Dansk Tandforsikring med for så vidt angår præmier, erstatninger, systemer, markedsføring – kort sagt alt.

Dansk Tandforsikring Administration ApS blev grundlagt i 2010 af Denis Lewinsky og David Choleva. Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskellige tandforsikringer på det nordiske marked for både enkeltpersoner og virksomheder. I Danmark er det primære brand for Global Dental Insurance Dansk Tandforsikring.

Læs mere: Dansktandforsikring.dk

Global Dental Insurance A/S er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber i Danmark, og dermed er danske kunder dækket af Garantifonden.

Norsk Tannforsikring

I Norge sælges produkterne under det kommercielle navn Din Tannforsikring. Produktet administreres, som i Danmark, af Dansk Tandforsikring Administration ApS som i Norge har filialen Norsk Tannforsikring (org.nr.: 913453425).

Læs mere: Dintannforsakring.no

Ifølge dansk lovgivning er kun danske kunder omfattet af dækning fra Garantifonden for skadesforsikringer.

Svensk Tandvårdsförsäkring

I Sverige sælges produkterne under det kommercielle navn Din Tandförsäkring. Produktet administreres, som i Danmark, af Dansk Tandforsikring Administration ApS, som i Sverige har filialen Svensk Tandvårdsförsäkring (org.nr.: 516411-6245).

Læs mere: Dintandforsakring.se

Ifølge dansk lovgivning er kun danske kunder omfattet af dækning fra Garantifonden for skadesforsikringer.