Bestyrelse

Mark Davidson

Bestyrelsesformand og formand for Revisionsudvalget

Mark Davidson er bestyrelsesformand for Global Dental Insurance A/S og Dansk Tandforsikring Administration ApS. Han er desuden President og CEO for DNS, som er et holdingselskab under RHSC med fokus på udvikling af internationale koncepter. Mark Davidson har været i organisationen siden 2013. Tidligere har han haft flere internationale stillinger inden for sygeforsikring i flere forskellige lande. Mark Davidson har tidligere været vicepræsident for udstationerede, Student Health & Rejseforsikring for Gouda International i Holland, administrerende direktør for et stort rejseforsikrings agentur i London UK, direktør for International External entities hos Cigna i Philadelphia, og direktør for International Business Development hos Gouda International i København Danmark. Mark Davidson har en kandidatgrad i business finance fra de Vrije Universiteit Amsterdam

Goran Jurkovic, CPA,CGMA

Bestyrelsesmedlem og medlem af Revisionsudvalget

Goran Jurkovic er President, CEO og Director i Renaissance Health Service Corporation, han er desuden President og CEO for Delta Dental Plan of Michigan Inc., Delta Dental Plan of Ohio Inc. og Delta Dental Plan of Indiana Inc. Herudover varetager Goran Jurkovic en lang række tillidsposter i mere end 15 af Renaissance Health Service Corporation’s selskaber. Goran Jurkovic startede sin karriere i Delta Dental i Michigan, Ohio og Indiana i 1999. Han har i sin tid haft adskillige tillidsposter, herunder ledet bogholderiet, haft ansvaret som controller for den fulde økonomifunktion, haft ansvaret for ”TriStates” juridiske afdeling og afdelingerne for kommunikation og kvalitetskontrol. Før han kom til Delta Dental var Goran Jurkovic audit associate hos Plante Moran, PLLC. Han er bachelor i accounting fra Michigan State University og blev statsautoriseret revisor i 1996. Han er medlem af the American Institute of Certified Public Accountants og the Michigan Association of Certified Public Accountants.

Toby Hall, FSA, MAAA

Bestyrelsesmedlem og medlem af Revisionsudvalget

Toby Hall begyndte i RHSC i 2003, hvor han i dag fungerer som ansvarshavende aktuar og Chief Data Officer i Delta Dental Plan of Michigan Inc. Han er endvidere President og CEO for Roosevelt Solution, LLC. Toby Hall har en bachelorgrad fra Western Michigan University og en Master of Business Administration fra University of Michigan. Toby Hall er medlem af American Academy of Actuaries og Fellow af Society of Actuaries. Han fungerer som rådgiver for Michigan State Universitys Industrial Mathematics master’s degree program og er involveret i en lang række bachelor aktuar-programmer.

Ole Ærthøj

Bestyrelsesmedlem og medlem af Revisionsudvalget

Ole Ærthøj startede sit virke indenfor forsikring som underdirektør i Baltica forsikring (nu Tryg). I 1994 grundlagde Ærthøj Gouda Rejseforsikring og blev i 2004 koncerndirektør i Holland med ansvar for Goudas internationale rejse- og udstationeringsportefølje. Ole Ærthøj har tidligere været i Maersk Olie & Gas og fra 2008-12 var han adm. direktør i Horizons A/S (ejer af Kilroy, Danmark og Jysk Rejsebureau). I 2013 var Ærthøj hovedkraften bag skabelsen af forsikringsagenturet safeAway, og er i 2018 overgået fra at være adm. dir. til bestyrelsesmedlem og rådgiver. Ole Ærthøj er cand. jur, merkonom og MBA fra IMD i Schweiz, og har gennem årene bestridt et antal bestyrelsesposter her og i udlandet.

Tine Antvorskov

Tine Antvorskov

Bestyrelsesmedlem og medlem af Revisionsudvalget

Tine Antvorskov er administrerende direktør i Agria Dyreforsikring, Danmark, og har tidligere haft flere stillinger i AIG, herunder som administrerende direktør i Danmark og Scandinavian General Manager. I sine 20 år i ledende stillinger i forsikringsbranchen har hun særligt fokuseret på strategi og forretningsudvikling og har bred erfaring fra både erhvervs- og privatforsikring til meget forskelligartede kundegrupper, produkter og distributionskanaler. Tine Antvorskov er uddannet cand.merc.(jur.) fra Aarhus Universitet og har en CBA fra AVT Business School.